Malzemeler
- 4 adet orta boy patates
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı sıvıyağ
- 2 yumurta (içine)
- 1 yumurta (üzerine)
- 2 tane kuru soğan
- Maydanoz
- Dereotu
- 1 adet kabartma tozu
- 2 su bardağı un
- Karabiber
- Pulbiber
- Tuz
- Kimyon
- Nane
Yapılışı
Patatesi, soğanı küp küp doğrayın. Maydanoz ve dereotunu ince ince doğrayın. Herşeyi bir kapta karıştırın. Yağladığınız borcama dökün. Üzerine bir yumurta sürebilir ya da önce güzelce pişirip fırından çıkarmaya az kala kaşar rendesi koyabilirsiniz. 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirin.
3 yorum:
Emel Yıldız size bir blog bağlantısı gönderdi:
Canım benim koymuşsun tarifleri çok güzel ve lezzetligörünüyorlarr ... İnsan AA ben mi yaptım acaba diyor :)) Bu demek oluyorki sadece yapmak yeterli değil, fotoğraflamakta kabiliyet buda sende fazlasıyla mevcut .... Ellerimize sağlık canım arkadaşım :))
Emelim öyle değil aslında. Yapana bakmak lazım... Asıl senin eline sağlıkkk:))
CANIM ARKADAŞIM :))
Yorum Gönder