Malzemeleri
Yarım bağ semizotu
10 adet salatalık turşusu
1 diş sarımsak
1 su bardağı süzme yoğurt
1 su bardağı buğday
Tuz
Sızma zeytinyağı
Pul biber
Yapılışı
Buğdayları bir gece öncesinden suya koyalım ve ertesi
gün haşlayalım.
Semizotlarının yapraklarını ayıralım
Salatalık turşularını dilimleyerek semizotunun içine
koyalım.
Tavaya zeytinyağı koyalım ve haşlanmış buğdayları
kızartalım.
Süzme yoğurt, sarımsak ve tuzu ve karıştıralım. Sonra
semizotlarını ekleyelim. Kızarttığınız buğdayları semizotunun içine koyalım ve
karıştıralım.
Zeytinyağında pul biberi yakalım ve üzerinde
gezdirelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder